- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ένας 27χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει μία 30χρονη, στην είσοδο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής (επειδή επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο της παθούσας), πράξεις τις οποίες αρνήθηκε κατά την απολογία του.
Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ κι ότι τον είχε προσκαλέσει ένας φίλος του στο σπίτι του. «Είχα πιει, είχε σκοτάδι και την αγκάλιασα, νομίζοντας ότι ήταν ο φίλος μου. Μόλις άρχισε να φωνάζει την άφησα» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε, χθες τα ξημερώματα, από την 30χρονη γυναίκα, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας τη θώπευσε κάτω από τα ρούχα της και της έκλεισε με τα χέρια το στόμα.
Η καταγγέλλουσα κατάφερε να ξεφύγει και απευθύνθηκα άμεσα στην Αστυνομία, με συνέπεια να ξεκινήσουν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 27χρονου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 04/02/2025
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παρουσίαση των νέων στολών και του οπλισμού των οπλιτών
- ΔΙΕΘΝΗ ΗΠΑ: Διαδηλώσεις κατά των απελάσεων
- ΔΙΕΘΝΗ Ιταλία: Σάλος με τον γιό του Τραμπ – «Σκότωσε προστατευόμενα είδη πουλιών»
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στα άκρα η πολιτική σύγκρουση για τα Τέμπη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ κατά Τριαντόπουλου – Αίτημα προανακριτικής κατά του υφυπουργού
- ΔΙΕΘΝΗ Αυστραλία: Νεκρή 17χρονη από επίθεση καρχαρία