- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Υψηλοί τόνοι και αιχμές του κατηγορούμενου σε βάρος του βουλευτή Σπ. Μπιμπίλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διαδικασία ξεκίνησε με δήλωση εκ μέρους του μάρτυρα κατά πρώην συντρόφου του ηθοποιού, σχετικά με δηλώσεις του τελευταίου σε βάρος του κ. Μπιμπίλα για τις οποίες ο βουλευτής είπε ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κατηγορούμενος ηθοποιός έλαβε τον λόγο για να υποβάλει ερωτήσεις στον συνάδελφο του κ. Μπιμπίλα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ρώτησε τον μάρτυρα αν ενόσω ήταν πρόεδρος του ΣΕΗ δέχθηκε καταγγελία «για ανήλικο, που την σκίσατε γιατί είναι φίλος σας;» με τον μάρτυρα να απαντά πως δεν γνωρίζει για ποια καταγγελία μιλά ο κατηγορούμενος.
Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν με τον κατηγορούμενο να ισχυρίζεται πως υπήρξε καταγγελία και σε βάρος του ίδιου του κ. Μπιμπίλα και τον βουλευτή να εξανίσταται:
Μπιμπίλας: Για μένα; Είσαι με τα καλά σου; Θα γελάσω... Έπρεπε να έχεις ζητήσει μια συγνώμη...
Φιλιππίδης: Να ζητήσω συγνώμη; Γιατί; Είσαι με τα καλά σου;
Μπιμπίλας: Να πάμε έξω να τα πούμε...
Φιλιππίδης: Να τα πούμε εδώ. Εγώ παλεύω εδώ για τη ζωή μου....
Μπιμπίλας: Εγώ γιατί είμαι εδώ; Για πλάκα;
Φιλιππίδης: Ναι, για πλάκα είσαι. Θα παλέψω για τη ζωή μου με αλήθεια και με ειλικρίνεια. Θα παλέψω μέχρι τελευταίας ρανίδας. Θα πεθάνω αλλά θα πεθάνω την ώρα που πρέπει.
Η ένταση κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα η πρόεδρος να ζητήσει από τον κατηγορούμενο να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Αφού επανήλθε στην αίθουσα ο κατηγορούμενος, επέμεινε να του απαντήσει ο Σπύρος Μπιμπίλας αν υπήρξε σε βάρος του καταγγελία και υποβάλλοντας και άλλες ερωτήσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα σε βάρος των οποίων υπήρξαν καταγγελίες στο ΣΕΗ.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 29/3/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 29/3/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Καθαρίζει τον ποταμό κάνοντας καγιάκ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα Διεθνής διάκριση φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών
- ΔΙΕΘΝΗ Άγρια καταστολή στη Σερβία
- ΔΙΕΘΝΗ Ψυχρός πόλεμος για την Αρκτική
- ΔΙΕΘΝΗ Οι τουρκικές αρχές εντείνουν την καταστολή για να καταπνίξουν το κύμα διαμαρτυρίας