- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δηλώνει "απογοητευμένος και στεναχωρημένος" από τον φίλο του Πούτιν
ΔΙΕΘΝΗ

"Δεν μπορώ ούτε και θέλω να κρύψω ότι είμαι βαθιά απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ανέλαβε μια πολύ σοβαρή ευθύνη απέναντι σε όλο τον κόσμο", είπε σε δημόσια συγκέντρωση στη Ρώμη του δεξιού κόμματός του Forza Italia, το οποίο ανήκει στον ευρύ συνασπισμό που υποστηρίζει την κυβέρνηση της οποίας ηγείται ο Μάριο Ντράγκι.
"Τον είχα γνωρίσει πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια και πάντα μου φαινόταν δημοκράτης και άνθρωπος της ειρήνης", συνέχισε ο 85χρονος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος διετέλεσε τρεις φορές επικεφαλής της κυβέρνησης μεταξύ 1994 και 2011. Ο Μπερλουσκόνι είχε αποφύγει μέχρι τώρα να ασκήσει κριτική δημοσίως στον Πούτιν.
Όταν ήταν στην εξουσία, ο Μπερλουσκόνι είχε διατηρήσει δεσμούς προσωπικής φιλίας με τον Ρώσο πρόεδρο, φτάνοντας στο σημείο να τον καλέσει για διακοπές στην πολυτελή έπαυλή του στη Σαρδηνία.
"Απέναντι στη φρίκη των σφαγών αμάχων στην Μπούτσα και σε άλλες περιοχές, πραγματικά εγκλήματα πολέμου, η Ρωσία δεν μπορεί να αρνηθεί τις ευθύνες της", κατήγγειλε ο Μπερλουσκόνι.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 10/03/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 11/3/2025
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εκδήλωση στο Υπ. Άμυνας: «Τιμάμε τις γυναίκες»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ “Radio Days 2025” στην Αθήνα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέες συλλήψεις Τούρκων για τις δολοφονίες στη Γλυφάδα – Όπλα μέχρι και κάτω από κούνιες
- ΔΙΕΘΝΗ Επίθεση Μασκ στον Πολωνό ΥΠ.ΕΞ.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Χρυσός» ο Μανόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου