- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Στο δικαστήριο οι γιοι της Αρίθα Φράνκλιν για την περιουσία της
ΔΙΕΘΝΗ
![ARITHA_FRAKLIN](https://www.alphatv.gr/images/963x541/files/alpha_news/DIETHNOI/ARITHA_FRAKLIN.jpg)
Σύμφωνα με την Daily Mail η δίκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες για να καθοριστεί ποια από τις δύο χειρόγραφες διαθήκες που βρέθηκαν θα υπερισχύσει και θα καθορίσει τον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας της.
Η βασίλισσα της σόουλ η οποία είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, δεν είχε επίσημη, δακτυλογραφημένη διαθήκη, παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ο γιος της Τεντ Γουάιτ ΙΙ(Τed White II) πιστεύει ότι τα έγγραφα του 2010 που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ελέγχουν την περιουσία, ενώ ο Κέκαλφ Φράνκλιν (Kecalf Franklin) και ο Έντουαρντ Φράνκλιν(Edward Franklin) τάσσονται υπέρ ενός εγγράφου του 2014 που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα σημειωματάριο χωμένο κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό.
Και οι δύο διαθήκες βρέθηκαν μήνες μετά τον θάνατό της.
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ
Κίνα: Το Πεκίνο αντίθετο στον «αναγκαστικό εκτοπισμό» των κατοίκων της Γάζας που «ανήκει στους Παλαιστινίους»
ΔΙΕΘΝΗ
Ζελένσκι: Τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο δείχνουν ότι ο Πούτιν «δεν προετοιμάζεται για την ειρήνη»
ΔΙΕΘΝΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 11/02/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τετάρτη 12/02/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς το Σπαθάρειο Μουσείο
- ΔΙΕΘΝΗ Διάσημοι καλεσμένοι του Καρόλου - Δείπνο αλά Ιταλικά
- ΔΙΕΘΝΗ Νέος συναγερμός την Ιταλία – Εκρήξεις στην Αίτνα
- ΔΙΕΘΝΗ Νεκρός και τραυματίες στις ΗΠΑ- Σύγκρουση αεροπλάνων
- ΔΙΕΘΝΗ «Μαϊμού» ο Υπουργός – Προσπάθησε να εξαπατήσει γνωστούς μόδιστρους