- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Στις 11 Απριλίου ξεκινάει η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025 ξεκινάει η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος εργασίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής άδειας και του επιδόματος εργασίας.
Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με απευθείας κατάθεση.
Οι πληρωμές είναι διαθέσιμες για ανάληψη και ηλεκτρονικές πληρωμές, μέσω των προπληρωμένων καρτών, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από τη ΔΥΠΑ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2).
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.dypa.gov.gr.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Κεντρικό Δελτίο 6/4/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επιδρομές στην Νοτιοανατολική Αττική -Χειροπέδες σε διαρρήκτες
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μετ’ εμποδίων στην Αθηνών Λαμίας – Έφυγε το φορτίο στην Εθνική
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανοιξιάτικος «χιονιάς»
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Όπλο και σφαίρες στις φυλακές Κορυδαλλού - Σχέδιο απόδρασης μέσω ομηρίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επεισοδιακές συλλήψεις στον Γέρακα – Νέα καταδίωξη διαρρηκτών
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός την Τρίτη 8/4/2025