- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
K. Τσουκαλάς: «Ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το στρατηγικό αδιέξοδο του Πρωθυπουργού αποδεικνύεται περίτρανα με τον ανασχηματισμό του «μικρού και ευέλικτου» κυβερνητικού σχήματος. Στο κύκνειο άσμα του ο κ. Μητσοτάκης παραμένει εμμονικός στην ίδια αποτυχημένη και καταδικασμένη στη συνείδηση των πολιτών συγκεντρωτική συνταγή διακυβέρνησης», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κώστας Τσουκαλάς για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής σημείωσε πως πρόκειται για "ανακύκλωση αποτυχημένων υπουργών σε διαφορετικούς ρόλους" και επιβράβευση άλλων που έδωσαν "διαπιστευτήρια πίστης".
«Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά γυρίζουν οριστικά την πλάτη στα προβλήματα των πολιτών δηλώνοντας ότι μέχρι τη δεδομένη πλέον εκλογική τους ήττα μόνη προτεραιότητα είναι η νομή της εξουσίας και η διαχείριση των εσωκομματικών ζητημάτων και των μικροκομματικών διευθετήσεων της Νέας Δημοκρατίας», υποστήριξε ο κ. Τσουκαλάς.
Τόνισε πως «ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του συστήματος εξουσίας Μητσοτάκη, που ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Κουράστηκε και κούρασε».
Κατέληξε με την υπογράμμιση ότι η χώρα, όμως, και οι πολίτες δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο και πως «η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική και άμεση και το ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμα του είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΚΚΕ για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό: «Λύση για τον λαό δεν είναι η μεταμφίεση και αναπαλαίωση του χρεοκοπημένου αστικού πολιτικού συστήματος»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 14/03/2025
- ΚΑΙΡΟΣ Ο καιρός το Σάββατο 15/3/2025
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δήμος Αρταίων – Τίμησε τον αείμνηστο Κλέωνα Τσέτη
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέο κυβερνητικό σχήμα – Πυρ ομαδόν από τα κόμματα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τραγωδία στα Τέμπη – Συναυλία μνήμης στο Σύνταγμα
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέα αυτοψία για τα Τέμπη – Κλιμάκιο Πυροσβεστικής κι πραγματογνώμονες
- ΔΙΕΘΝΗ Ραμαζάνι με τον Ζελένσκι – Επίσκεψη σε μουσουλμάνους στρατιώτες