- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
Ανέλαβε υφυπουργός Τουρισμού η Άννα Καραμανλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε την κυρία Ράπτη για την πολύ καλή συνεργασία τους στο υπουργείο Τουρισμού και τόνισε ότι «αυτά τα δύο χρόνια βάλαμε πολύ στέρεες βάσεις για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού Τουρισμού. 'Αλλωστε, είχαμε δύο χρονιές ρεκόρ και το 2023 και το 2024 ενώ και το 2025 έχει ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς».
Η κυρία Κεφαλογιάννη καλοσώρισε στο υπουργείο την νέα υφυπουργό Τουρισμού 'Αννα Καραμανλή και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα συνεργαστούν με τον καλύτερο τρόπο. Όπως τόνισε, εχθές πραγματοποιήθηκε στην Σαντορίνη ευρεία σύσκεψη φορέων στην οποία συμμετείχε και η κυρία Καραμανλή. Σύμφωνα με την κυρία Κεφαλογιάννη, η Σαντορίνη παραμένει ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς. Παρά την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα, το νησί επανέρχεται σταδιακά στην κανονικότητα και προετοιμάζεται για μια δυναμική τουριστική περίοδο.
«Η Σαντορίνη είναι ένας ασφαλής, οργανωμένος και υπεύθυνος προορισμός, απόλυτα έτοιμος να υποδεχθεί ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Με συνεργασία, προγραμματισμό και εμπιστοσύνη, η φετινή τουριστική χρονιά θα έχει θετική πορεία για το νησί. Όχι απλώς επιστρέφουμε - προχωράμε μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά η υπουργό.
Από την πλευρά της η κυρία Ράπτη ευχαρίστησε την κυρία Κεφαλογιάννη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν. «Δουλέψαμε για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την επέκταση της τουριστικής δραστηριότητας σε όλη τη χώρα ακολουθώντας τους βασικούς στόχους που έχει θέσει το υπουργείο ο Τουρισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η νέα υφυπουργός Τουρισμού 'Αννα Καραμανλή εξήρε το έργο της υπουργού Τουρισμού και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα υπάρξει πολύ καλή συνεργασία. «Η σκυτάλη αλλάζει, αλλά ο σκοπός είναι ένας: Να δώσουμε τον καλύτερά μας εαυτό και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και των πολιτών» τόνισε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
ΣΧΕΤΙΚΑ
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό δελτίο 18/3/2025
- ΔΙΕΘΝΗ Φάλαινες απωθούν καρχαρία – Δύτης ισχυρίζεται πως τον έσωσαν
- ΔΙΕΘΝΗ Πόλεμος ξανά στη Γάζα – Πάνω από 400 νεκροί
- ΔΙΕΘΝΗ Ξέσπασμα οργής για τους 59 νεκρούς σε νυχτερινό κέντρο στη Βόρεια Μακεδονία
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δολοφονία έξω από κλαμπ στο Μαρούσι – Στην Ισπανία κρυβόταν ο 23χρονος
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ H μεγάλη δημοσκόπηση του ALPHA (Α΄ΜΕΡΟΣ)
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αλβανός πιστολέρο στο Γκάζι – Από τη ΓΑΔΑ στο εδώλιο