- Ο Alpha
- Ψηφιακη Μεταβαση
- Οικονομικα Στοιχεια
- Απασχοληση
- Πολιτικη Προστασιας Δεδομενων
- Στη Νοηματικη / Οδηγιες ενεργοποιησης υποτιτλων στην τηλεοραση σας
ΠΑΣΟΚ: «Το σύστημα Μητσοτάκη δίνει τα ρέστα του για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το Πρώτο Θέμα μάς πληροφόρησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης "έκοψε" την Ευαγγελία Λιακούλη από την προανακριτική επιτροπή. Το σύστημα Μητσοτάκη δίνει τα ρέστα του για να πλήξει το ΠΑΣΟΚ. Καμία έκπληξη», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του.
«Και τώρα η αλήθεια», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι «η Ευαγγελία Λιακούλη βρίσκεται σε κλιμάκιο στον νομό Θεσπρωτίας ενόψει του περιφερειακού συνεδρίου Ηπείρου, προγραμματισμένο εδώ και εβδομάδες». Όπως προσθέτει, «η αντικατάσταση των μελών των επιτροπών όταν απουσιάζουν, γίνεται πάντα για να τηρείται η αριθμητική ισορροπία συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης».
«Στο Πρώτο Θέμα και τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας επισυνάπτουμε το δημόσια αναρτημένο πρόγραμμα του κλιμακίου στο οποίο είναι επικεφαλής η κα Λιακούλη, για να το καλύψουν δημοσιογραφικά», τονίζει καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Ακολουθήστε τον alphatv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις ακολουθήστε @AlphaNewsGr στο twitter (X)
Alpha news
- ΔΕΛΤΙΑ Μεσημεριανό Δελτίο 20325
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Hellenic public property - Το 2ο συνέδριο για την αξιοποίηση τη δημόσιας περιουσίας
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικό Δίκτυο ανθεκτικών Πόλεων – στο επίκεντρο οι8 φυσικές καταστροφές
- ΔΙΕΘΝΗ Ισπανία: «Πολιτικοί» στην πυρά
- ΔΙΕΘΝΗ Τα πυρηνικά του Κιέβου θέλει ο Τραμπ
- ΔΙΕΘΝΗ Κρίσιμη συνεδρίαση στην ΕΕ - Μετανάστευση, άμυνα και εξοπλιστικά στο τραπέζι
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προανακριτική– Αποφασίζουν για την πρόταση Τριαντόπουλου